KORUJEN TILAAMINEN

Palvelemme kaikissa koruihimme liittyvissä asioissa asiakkaitamme myös suomeksi. Tuotteidemme tilaaminen onnistuu helposti suoraan nettikaupastamme mutta huomioithan että siellä palvelemme ainoastaan englanniksi. Englannin kieli on meille luonnollinen valinta sillä toimimme aktiivisesti kansainvälisellä kentällä joten asiakkaamme löytyvät ympäri maailmaa. Englanti on myös kotikielemme sekä yrityksemme virallinen kieli. Nettikauppamme hyväksyy tällä hetkellä yleisimmät luottokortit sekä maksut verkkopankin kautta. 


 

TILAAMINEN SUOMEKSI

Jos asiointi on mielekkäämpää suomeksi, korujen tilaaminen käy helposti myös sähköpostitse osoitteesta hello@chaoeero.com. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla jonka jälkeen voit maksaa sen oman verkkopankkisi kautta. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös puhelimitse numerosta 040 - 5847238 (Eero) erityisesti jos haluat samalla kysyä lisää tuotteistamme. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihin koruihin liittyviin tiedusteluihin.

 
File 29-12-2017, 15.48.13.jpeg
 

STUDIOMME LAHDESSA

Suunnittelemme ja valmistamme itse kaikki työmme alusta loppuun laadulla jota kahdelta kultaseppämestarilta voi odottaa. Yrityksemme on aloittanut toimintansa toiminimenä vuonna 1999 ja Chao & Eero on perustettu vuonna 2005. Valmistamme sekä omia mallistoja että tilaustöitä niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Kattavasti varusteltu studiomme sijaitsee Lahdessa historiallisella Askonalueella vanhalla UPOn tehtaalla, ja olemme avoinna asiakkaille sopimuksen mukaan. Studio sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Lahden rautatieasemalta. Some kanaviemme kautta voit seurata millaista arkinen aherruksemme pajalla on.

 
tiara
 

TILAUSTYÖT

Teemme omalla pajallamme mallistojemme lisäksi myös vaativia tilaustöitä vihkisormuksista aina tiaroihin ja kynttilänjalkoihin omalla tunnistettavalla tyylillämme. Viime vuosina olemme työskennelleet erityisesti hääkorujen sekä juhlatilaisuuksiin tarkoitettuihin luomusten parissa. Töitämme ovat kantaneet sekä onnelliset morsiamet että maailmanluokan tähdet. Uniikkeihin töihimme on helpointa tutustua joko molempien tekijöiden omilla Instagram tileillä tai artisti sivuilla.