Chao unique work 2

ASIAKASPALVELU

 

Mitkä maksutavat käyvät Chao & Eero Shopissa?

Käytössämme ovat Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Tapiola Pankin, Ålandsbankin, Handelsbankin, Aktian ja S-Pankin verkkomaksut. Voit maksaa ostoksesi myös seuraavilla luottokorteilla: Visa ja Mastercard.

 

Kuinka nopeasti tilaukseni on perillä, ja mitä lähetys maksaa?

Olemme pieni yritys joten huomioittehan että matkatessamme maailmalla emme pysty aina lähettämään tilauksia välittömästi. Normaalisti lähetämme postipaketit viimeistään viiden arkipäivän sisällä tilauksesta (käytännössä lähes aina useammin). Mikäli sinulla on kiire tilauksesi kanssa, otathan yhteyttä joko sähköpostitse hello@chaoeero.com tai puhelimitse numeroon 040 – 584 7238 / Eero,  ( Ma – Pe 10:00 – 16:30 )

Pakkaus ja postituskulut Suomessa 7 €/lähetys lisätään automaattisesti kaikkiin tilauksiin. Nouto studioltamme Lahdesta on mahdollista sovittaessa. Noutojen sopiminen puhelimitse numerosta 040 – 584 7238 / Eero, ( Ma – Pe 10:00 – 16:30 ) Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroina ja tuotteet sisältävät alv. 24%. Chao ja Eero pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseen, voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja alkuperäisessä kunnossa Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista. Chao & Eero korvaa postituskulut siinä tapauksessa, jos tuote on viallinen tai väärä. Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Palautusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä tai asiakkaan toiveiden mukaan muokattuja tuotteita.

Ennen mahdollista palauttamista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: hello@chaoeero.com

 

Palautusosoite:

Chao & Eero
PL 271
15141 Lahti